Bij Tekstballon personaliseren we textiel en leuke hebbedingen. 

Zoekt u een mooi cadeau? Iets hip? Iets origineel? Voor iemand anders of voor jezelf? Dan ben je hier aan het juiste adres. In onze webshop vind je al onze originele productjes! 

 

Ons textiel staat met een voorbeeldbedrukking in de webshop. Maar bedrukken kan ook met tekst of tekening naar keuze. De mogelijkheden zijn eindeloos. In overleg stellen we graag uw print samen. Contacteer ons voor meer info.

Bij Tekstballon houden we van grappige quotes, schattige tekeningetjes en hippe cadeautjes. Die combinatie brengt ons bij een oneindige mogelijkheid aan originele cadeau's. En wat is er mooier dan anderen blij maken met die schattige rompertjes, hilarische koffiemokken, stijlvolle wijnglazen, keukenschorten met een knipoog...  

 

Ons textiel

De keuze van de juiste basisproducten dragen we hoog in het vaandel. We willen kwalitatieve producten aanbieden! Basisstukken die iets te bieden hebben. Bij de keuze van die producten letten we ook op de waarden die de producent nastreeft bij de productie van de kledij. 

We vinden het belangrijk om te kiezen voor textiel dat ecologisch vervaardigd is en waarbij de producent een ethisch en sociaal beleid voert. 

Achter Tekstballon

Wie is de persoon achter Tekstballon?

Ik ben Kim Beyers. Mama van 3 kindjes: Janne, Lieze en Thor. Echtgenote van de meest geweldige man. Ergotherapeut in woonzorgcentrum Sint-Jozef in Wuustwezel. Zaakvoerder van Tekstballon. 

Tekstballon is mijn 4e kindje, zoals ik het steeds aan iedereen verkondig. Mensen vragen me voortdurend: 'waar haal jij al je tijd vandaan? 3 kinderen, een job en een zaak.' 

Ik ben inderdaad altijd bezig. en dikwijls moe ;-) Maar ik haal energie uit dingen die ik graag doe. En ik hou van alles wat  ik doe! Heel veel! Voor Tekstballon zorgen geeft me zoveel voldoening en energie. Wanneer ik dan iemand zie rondlopen met 1 van onze sweaters of sjaals of... is mijn dag helemaal goed! 

Wie zit er nu achter deze pc? Dat vraag om een selfie lijkt me! of toch een halve ;-) 

© 2023 by PANDORA'S DREAM. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean