VERZENDKOSTEN

BELGIE en NEDERLAND

Verzending naar een thuisadres:                                                          €4

Verzending naar een thuisadres bij een bestelling boven €35:     €0

Verzending naar een Postpunt (enkel België)                                   €3

Verzending naar een Postpunt bij een bestelling boven €35:        €0

 

Gratis verzending naar een postpunt van uw keuze (België)

Een postpunt is een plaats waar Bpost een aantal basisdiensten aanbiedt. Hier kan u onder andere pakketjes ophalen. Postpunten zijn zowel postkantoren als andere partners van de post. U kan de postpunten opzoeken via de website van de post. 

http://www.bpost.be/site/nl/zoek-bpost-uw-buurt

We hebben steeds een track-en-trace code om uw verzending op te sporen. 

VERZENDKOSTEN OVERIGE LANDEN

0-1kg:           €9

+1kg:             €11

LEVERTERMIJN

Verzending binnen 8 werkdagen

Tekstballon Fashion-Prints verkoopt verschillende soorten producten. Sommige producten hebben we op voorraad (accessoires, ready-to-weer kledij), andere moeten wij nog zelf maken. Dat zijn met name bedrukte producten. We streven ernaar alles binnen de week te verzenden.

Retourneren/Afkoelperiode

Wij volgen de officiële retourtermijnen. Dat wil zeggen dat elk artikel dat bij Paper Bag Presents wordt aangekocht kosteloos terug gestuurd mag worden binnen 14 werkdagen. 

Bij een consumentenkoop heeft u een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgave van redenen het product te retourneren ingaande op de dag van de levering (een uitzondering hierbij zijn gepersonaliseerde producten).
U dient altijd vooraf kenbaar te maken dat u een artikel wil retourneren of ruilen. Meld de retour/ruiling via info@paperbagpresents.be

Binnen 1 werkdag (ma-vrij m.u.v. zon- en feestdagen) zullen wij deze bevestigen met retourinstructies.

Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking terug gestuurd worden en na aanmelding bij Paper Bag Presents. Labels dienen aangehecht te zijn. Verpakking dient onbeschadigd te zijn. Na aanmelding van uw retour krijgt u van ons een bericht over de juiste retour procedure.

Paper Bag Presents zal de gehele aankoopsom inclusief verzendkosten, naar u terugstorten.

Alle ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk (via mail of post) aan Paper Bag Presents kenbaar te worden gemaakt. Vermeld hierbij uw volledige naam, rekeningnummer (IBAN en BIC/Swift nummer) en bestel- of factuurnummer.

LET OP: het rekeningnummer dat u opgeeft voor terugbetaling, dient hetzelfde te zijn als het rekeningnummer waarmee u de betaling aan Paper Bag Presents heeft gedaan; reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 30 dagen aan u terugbetaald.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte retourzendingen. De klant is verantwoordelijk voor het ordelijk verpakken en verzenden van een retourzending!

Bij retour en of omruiling terugsturen naar volgend adres:

Paper Bag Presents

Hagelkruisakker 19

2990 Wuustwezel

België

© 2023 by PANDORA'S DREAM. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean